Preinscripció escola

Entra a la nostra acadèmia

Estàs preparat? Inscriu-t’hi ja!

Arriba al teu màxim nivell

Gaudeix i aprèn amb el millor Staff Tècnic, que t’ajudaran a que siguis capaç d’assolir el teu màxim nivell

El mestre ets tu

Amb el teu esforç i la teva motivació, aconseguiràs millorar la teva tècnica, adequar la teva tàctica a diferents situacions, i poder portar el teu joc a dalt de tot.

App Emotion

Gràcies a l’aplicació Emotion Padel, podràs veure el teu progrés sessió després de sessió, l’evolució dels teus cops, els enregistraments que farem…

Pádel Academy

Formulari de preinscripció

  Dades personals del menor *

  Dades del pare, mare o tutor legal *

  Només en cas que l'inscrit sigui menor

  Dades bancàries: *

  IBAN: *

  * camps obligatoris

  Un cop rebut el formulari contactarem amb tu per confirmar la inscripció

  He llegit i accepto l'avís legal, la política de privadesa, la normativa de drets d'imatge i aparèixer a llistats públics de tornejos i rànquings.
  Accepto el càrrec bancari dacord al SEPA.

  De conformitat amb l’establert a la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal us informem que les dades per vostè facilitades seran tractades per CLUB DE PÀDEL VILANOVA I LA GELTRÚ, la finalitat del tractament de la qual és la prestació del servei com a associat al CLUB DE PÀDEL VILANOVA I LA GELTRÚ, així com dur a terme la gestió administrativa, de facturació, comptable i fiscals derivades del dit. així com, la de continuar mantenint a l’interessat informat dels serveis i ofertes que presta CLUB DE PÀDEL VILANOVA I LA GELTRÚ. El termini de conservació de les dades estarà en funció del que disposen efectes mercantils en el Codi de comerç, a efectes fiscals segons determina la Llei general tributària. En relació amb la informació comercial, mentre es mantingui la relació o no se sol·licite la cancel·lació per part del Client o Usuaris. Les dades són tractades sobre la base de la relació precontractual i contractual formalitzada per la prestació del servei i el seu consentiment.

  Les dades podran ser cedides o comunicades, si escau, a entitats bancàries per a la realització de cobraments o pagaments, així com a requeriment de lAgència Tributària, Jutjats o Tribunals. En cas de no complir les obligacions de pagament derivades de la prestació del servei en els terminis pactats, les dades relatives a l’impagament podran ser comunicades a fitxers relatius al compliment o incompliment d’obligacions dineràries.

  Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió o, si escau, oposició de les vostres dades, en els termes especificats al Reglament General de Protecció de Dades de Caràcter Personal, d’acord amb el procediment legalment establert. Aquests drets podran ser exercits dirigint comunicació per escrit, degudament signada, acompanyada de fotocòpia del DNI, al CLUB DE PÀDEL VILANOVA I LA GELTRÚ, amb domicili a aquests efectes a Ronda Ibérica, 60, 08800, Vilanova i la Geltrú, Barcelona (Espanya) , a través de l’adreça de correu electrònic info@clubpadelvilanova.es podreu consultar la informació addicional i més detallada a l'”Avís de Privadesa” a la nostra pàgina web: https://www.clubpadelvilanova.es

  Així mateix, en cas de considerar vulnerat el dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

  CLUB PÁDEL VILANOVA

  Juga a les millors instal·lacions.

  CHIRINGUITO SOCIAL

  La nostra àmplia varietat de productes i el nostre personal faran que la teva experiència sigui única.

  AMBIENTE SOCIAL Y FAMILIAR

  Comptem amb grups de WhatsApp de tots els nivells.

  Pistes

  Jugadors

  Alumnes

  Èxits a l'acadèmia

  Notícies

  Club Pàdel Vilanova

  Notícies

  Pádel Academy

  Tornejos

  No se encontraron torneos.
  ¿Cómo podemos ayudarte?